

Validation Workshop on Cambodia E-commerce Trustmark Scheme



16-17 October 2024 | Raffles Hotel Le Royal, Phnom Penh, Cambodia

PROGRAM

Day 1 (October 16) - Government only

08:30 – 09:00	REGISTRATION
09:00 – 09:10 (10 mins)	<u>Opening Remarks</u> Thomas Amrindra Viriyavudh leng, Under Secretary of State, Ministry of Commerce, Cambodia
09:10 – 09:20 (10 mins)	Introduction to ADB's Technical Assistance (TA) (Enabling a Conducive Environment for the Digital Economy) Gretchen Aquino, co-TA Team Leader / Senior Legal Officer, ADB
09:20 – 10:00 (40 mins)	Session I - Introduction and Context for CETS Danny Burrows, International E-Commerce Law Expert
10:00 – 10:10 (10 mins)	ADB Remarks Jyotsana Varma, Cambodia Resident Mission Country Director, ADB
10:10 – 10:15 (5 mins)	Photo Session Speakers and Participants
10:15 – 10:30 (15 mins)	COFFEE/TEA BREAK
10:30 – 11:15 (45 mins)	Session II - Legal Framework for the CETS & Facilitated Discussion / Feedback Nearirath Sreng, National E-commerce Law Expert
11:15 – 12:15 (60 mins)	Session III - Administrative Framework for the CETS & Facilitated Discussion / Feedback Danny Burrows, International E-Commerce Law Expert
12:15 – 13:15 (60 mins)	LUNCH
13:15 – 14:00 (45 mins)	Session IV - Institutional Framework for the CETS & Facilitated Discussion / Feedback Sven Callebaut, International Trade Expert
14:00 – 14:15 (15 mins)	COFFEE/TEA BREAK
14:15 – 14:45 (30 mins)	Work Plan and Budget for the CETS ADB TA consultants/resource persons
14:45 – 15:15 (30 mins)	Open Discussion and Feedback

Facilitators:

Gretchen Aquino and Miro Capili, ADB Technical Assistance Team



Validation Workshop on Cambodia E-commerce Trustmark Scheme



16-17 October 2024 | Raffles Hotel Le Royal, Phnom Penh, Cambodia

PROGRAM

Day 2 (October 17) - Public/Private Session

08:30 – 09:00	REGISTRATION
09:00 - 09:10	Welcome Remarks
(10 mins)	Jyotsana Varma, Cambodia Resident Mission Country Director, ADB
(10 1111115)	- Je com a la man, camboda mosacom mosacom com a y 2 mosaco, y 122
09:10 - 09:20	Opening Remarks
(10 mins)	Ratha Chea, Secretary of State, Ministry of Commerce, Cambodia
00.20 00.25	Physic Courts
09:20 - 09:25	Photo Session
(5 mins)	Speakers and Participants
09:25 - 09:35	Introduction to ADB's Technical Assistance (TA)
(10 mins)	(Enabling a Conducive Environment for the Digital Economy)
,	Gretchen Aquino, co-TA Team Leader / Senior Legal Officer, ADB
	en control of the con
09:35 - 10:15	Introduction and Context for the Cambodia E-commerce Trustmark Scheme
(40 mins)	(CETS)
	Danny Burrows, International E-Commerce Law Expert
10:15 – 10:30	COFFEE/TEA BREAK
(15 mins)	
40.00 40.00	
10:30 – 12:00 (90 mins)	3-part Session on Legal, Administrative and Institutional Framework for the CETS
(50 1111113)	- Facilitated Discussion / Feedback
	- Facilitated Discussion/ Feedback
	Danny Burrows, International E-Commerce Law Expert
	Nearirath Sreng, National E-commerce Law Expert
	Sven Callebaut, International Trade Expert
	, ,
12:00 – 13:00	LUNCH
(60 mins)	
13:00 – onwards	NETWORKING (optional)

Facilitators:

Gretchen Aquino and Miro Capili, ADB Technical Assistance Team
